Välj din utbildning
Vår onlinekurs i sociala medier kan hjälpa dig att bemästra plattformens algoritmer, förstå din målgrupp och låsa upp ditt kreativa potential - allt för att göra ditt konto blomstrande och framgångsrikt.

 

GÅ KURSEN NU!

Kursupplägg

Under "Kursupplägg" presenterar vi en tydlig och detaljerad kursplan, visuellt framställd för att tydligt visa den rekommenderade ordningen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Allt hänger samman, från att förstå sociala medieplattformar, anpassa rätt mindset, till att formulera en effektiv strategi, lära sig filma med din iPhone, och att effektivt distribuera ditt innehåll. Följ vår steg-för-steg guide och se ditt engagemang och inflytande öka.

Grundläggande genomgång.

Vill du fördjupa din förståelse för hur du använder din iPhone som kamera och navigerar sociala medieplattformar? Här går vi igenom allt du behöver veta i vår "Grundläggande genomgång", från att upptäcka smarta fototrix till att effektivt navigera och utnyttja sociala medier för bästa resultat.

Visa resultat.

Förväntar du dig konkreta, direkt applicerbara resultat? I vår "Grundläggande genomgång" inte bara lär vi ut kraftfulla tekniker och strategier, utan du får även se de verkliga resultaten som du kan börja tillämpa omedelbart i ditt eget sociala media arbete och fotografering med iPhone.

Hamoun Ashrafzadeh

Business Developer Symetri Europe

Fantastisk kurs! Välstrukturerad och bra information. 

Marie Vila

Konsult via Konsulthuset

10 stjärnor vill jag ge! Gav mig precis det jag önskade och mycket mer!

Tobias Kastberg

Lärare på Lunds universitet

Fin kurs med bra energi som går pang på vad som är viktigt att tänka på! 

Simon Lindell

Skylthuset

Fick oss att göra en sak direkt efter: Ta action!

Det är en djungel. Jag fattar. Men, tänk om jag kan lära dig hur du ska tänka? Hur du kan skapa mängder med content på ett enkelt och strategiskt sätt? På så sätt slipper du lägga tid och pengar på att anlita andra människor som gör det åt dig.

Det finns så många företag där ute, stora som små, som missar chansen till riktigt bra marknadsföring för att de helt enkelt saknar kunskap. Efter att jag själv har blivit anlitad av stora företag som inte vet hur de ska göra så har jag förstått att det finns en stor efterfrågan. Jag har också lärt mig att fler behöver få en större inblick i hur det fungerar och mer lärdom om hur content skapas på bästa sätt.

 

Min kurs "Marketing 2.0" hjälper dig att lösa de vanligaste problemen med att skapa engagerande och relevant content på sociala medier. Genom att lära dig effektiva strategier och verktyg, som jag själv har använt för att bygga min närvaro på plattformen, kan du uppnå önskade resultat utan att spendera timmar på att söka efter lösningar på internet.

Ta det första steget mot att nå dina mål på sociala medier.

Hur går det till?

1. Du köper kursen 💰

Videokursen är strukturerad och i kronologisk ordning så den är enkel att hänga med i. Du har tillgång till kursen 24/7 vilket innebär att du kan arbeta med den när och hur du vill!

2. Du tar action 🔥

Målet med kursen är att du efter att den är avslutad har fått all information du behöver. Du kan nu ta action och omvandla teori till praktik direkt så ditt företag vinner ännu fler affärer så snabbt som möjligt!

3. Process ⚖️

Med de verktyg som du fått under kursen provar du dig fram för att se vad som funkar bäst för dig och ditt företag. Det är en process men med vår hjälp är vi helt säkra på att du kommer äga den!

Varför onlinekurs? 

Spara tid

Jag har gjort jobbet åt dig och skapat EN samlingspunkt där allt du behöver finns. Du behöver alltså inte leta runt efter olika verktyg vilket sparar på din tid!

Handlingsplan

Ibland behöver vi alla lite extra inspiration och handledning. Därför får du även tillgång till en lathund som du kan ta med dig överallt - en PDF med hela 103 idéer på content!

Community (PLATINUM)

Bli en del av vårt VIP Community som ligger helt utanför Facebook och LinkedIn. Låt dig inspireras av andra som lyckats med sin marknadsföring tack vare våra kurser!

Tillgång 24/7

Du väljer själv hur och när vill använda dig av kursen. Vi lär oss på olika sätt, därför finns kursen både i videoformat och audioformat så du själv kan välja.

Generera affärer

Du har säkert hört uttrycket "Syns du inte finns du inte". Det är helt sant när det kommer till sociala medier. Lär dig använda mediernas algoritmer till din fördel!

 14 dagars garanti

Vårt mål är att du ska lära dig allt du behöver för att bli grym på content. Prova kursen under två veckor -  är du inte helt nöjd får du pengarna tillbaka.

DIGITALT MÖTE

Vi har ett digitalt möte över Zoom en gång i månaden. Här får du möjlighet att ställa dina frågor tillsammans andra eller så går vi igenom dina sociala medier i realtid.

Framtida videos! 

Du behöver bara betala en gång men du får ta del av alla nya uppdateringar och allt nytt material som kommer ut. No upsale på den fronten! 

Community 

I vårt VIP community kan du nätverka, ta hjälp av andra och få fler tips och trix. Vi  motiverar varandra när vi behöver det som mest och delar våra framgångar när det går som bäst!

Vad säger andra?

Smakprov på kursen  👇🏼

 

Marknadsföring 2.0 

PLATINUM

299:-

Sociala Media Online Kurs 2.0

  • 3 timmars utbildning.
  • Strategier för sociala medier.
  • Mindset som krävs för att vinna marknadsföringen online.
  • 103 idéer på content.
  • Utbildning i hur varje plattform fungerar.
  • VIP COMMUNITY. En helt egen community-plattform som är utanför Facebook och Linkedin. 
  • Framtida filmer. Du får tillgång till alla filmer som skapas i framtiden.
  • Zoom-möte. En gång i månaden får du möjlighet att ställa dina frågor tillsammans med andra.
  • Lifetime access till kursen.
KÖP KURSEN NU!