Välj din utbildning

Hej, Filip Ljungberg här! 

De flesta skulle nog beskriva mig som en kille med mycket energi som bara ser möjligheter. Och visst är det så! Efter 12 år som entreprenör har jag lärt mig många saker men framförallt en sak som är otroligt viktig: Gör det du tycker är roligt!

Allt jag gör är utifrån glädje. Jag älskar att ta action som ger resultat. Jag vill göra det med kvalitet och kärlek, oavsett projekt eller idé.

 Varför startade jag contentguide.se?

Jag har alltid älskat att dela med mig av historier där jag får människor att skratta. Mycket av det jag berättar är mina egna misstag som jag har gjort under åren.  

Ju mer jag har utbildat mig, skapat bolag och varit ute och föreläst för företag som SAAB Dynamics, SEB, Svenskt Näringsliv, Region Skåne med flera - ju mer har jag lärt mig. Efter en föreläsningsturné för över 5000 ungdomar kände jag att det måste finnas fler sätt att skala upp på. Jag ville nå fler målgrupper och ge ännu fler verktyg. En föreläsning kan ge en viss inspiration men jag vill mer än så. Jag vill få människor att gå hela vägen från inspiration till förening. Det är DÄR magin skapas! 

På denna plattform har jag samlat mina 10+ års erfarenheter i format som video, podcast och utbildningsmaterial. 

Allt jag säger finns antagligen gratis på nätet. Skillnaden är att du inte behöver spendera 100 timmar på att få ihop allt utan det du köper är organiserat och effektivt i utbildningsformat som hjälper dig framåt.

Och.. det är roligt :) 

How about that?

 

Connecta med mig på sociala medier!